-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LAGU DANGDUT KOPLO CAMPURSARI KEDANAN Vokal TOPO GONDRONG

 Ciptaan : Gatotkaca
Vokal : Topo Gondrong
Produksi : IMC Duta Record

Aku kedanan, aku lagi kedanan
(kedanan karo sopo?)
Karo prawan sing ngaku jenengane wulan..
Pancen ayu temlek temlek semok tenan,
(pancene semok tenan)
Tapi yen mesem sopo wonge sing ora kesengsem..
Aku tau kepethuk dewekan,
Arep kondho terus terang,
Yen aku lagi kedanan..
Sabendino dewek’e nggo rebutan,
(mergo ayu tenan)
Aku wedi ra keduman,
Mundhak dadi penasaran..
Aku kedanan, aku lagi kedanan
(kedanan karo sopo?)
Karo prawan sing ngaku jenengane wulan..
reff:
Aku gemes gemes gemes gemes, kepengen njiwit
Yen kowe lagi nganggo kaos strit..
Adhuh mantep mantep mantep mantep, tambah semangat
Yen kowe lagi nganggo clono ketat..
(Wadhuh bisa gawat yen imanku ora kuat..)
Aku gemes gemes gemes gemes, kepengen njiwit
Yen kowe lagi nganggo kaos strit..
Adhuh mantep mantep mantep mantep, tambah semangat
Yen kowe lagi nganggo clono ketat..
(Wadhuh bisa gawat yen imanku ora kuat..)
Pancen ayu temlek temlek semok tenan,
(pancene semok tenan)
Tapi yen mesem sopo wonge sing ora kesengsem..
Aku tau kepethuk dewekan,
Arep kondho terus terang,
Yen aku lagi kedanan..
Sabendino dewek’e nggo rebutan,
(mergo ayu tenan)
Aku wedi ra keduman,
Mundhak dadi penasaran..
Aku kedanan, aku lagi kedanan
(kedanan karo sopo?)
Karo prawan sing ngaku jenengane wulan..
reff:
Aku gemes gemes gemes gemes, kepengen njiwit
Yen kowe lagi nganggo kaos strit..
Adhuh mantep mantep mantep mantep, tambah semangat
Yen kowe lagi nganggo clono ketat..
(Wadhuh bisa gawat yen imanku ora kuat..)
Aku gemes gemes gemes gemes, kepengen njiwit
Yen kowe lagi nganggo kaos strit..
Adhuh mantep mantep mantep mantep, tambah semangat
Yen kowe lagi nganggo clono ketat..
(Wadhuh bisa gawat yen imanku ora kuat..)
Aku kedanan, aku lagi kedanan
(kedanan karo sopo?)
Karo prawan sing ngaku jenengane wulan..
Semoga artikel LAGU DANGDUT KOPLO CAMPURSARI KEDANAN Vokal TOPO GONDRONG bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter