-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LAGU DANGDUT KOPLO BABU NGAMEN-DIAN MARSHANDA

Ciptaan: Miswan Samudra
Vokal : Dian Marshanda
Produksi: Samudra Record

Mbiyen mbiyen mbiyen soro uripku,
Lahir neng ndeso mlarat nasibku..
Melok cino kerjo dadi babu,
Ra tau nompo gajiku..
Juraganku ancen rodo’ mlotho,
Karo babu ijik pengen ngono..
Tinimbang ajur harga diriku,
Mendhing dodol suworoku..
Kok ndilalah ngamen neng bis-bisan,
Pethuk produser rekaman..
Aku ditawani dijak shotingan,
Lagune campursarian..
Kok ndilalah liwat suworoku,
Akhire aku terkenal..
Babu ngamen sing mbiyen nelongso,
Saiki uripe mulyo..
reff:
kembali ke atas..mbiyen mbiyen mbiyen…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=8JVufJu6b94
Semoga artikel LAGU DANGDUT KOPLO BABU NGAMEN-DIAN MARSHANDA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter