-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LAGU CAMPURSARI PENYANYI-DIDI KEMPOT

Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMC Duta Record



Bisaku yo mung menyanyi,
Kanggo wong sing tak tresnani..
Adol sworo ora isin tak lakoni,
Nganti suk kapan aku ra ngerti..
Aku nyanyi lagu iki,
Lagu suaraning ati..
Golek pangan adol sworo tak lakoni,
Nganti suk kapan aku ra ngerti..
Lagu iki lagu nasibe uripku,
Lagu iki lagu tangise batinku..
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili,
Rasane nganti garing lambeku iki..
Yo mung gitar sing ngancani,
Nulis lagu rino wengi..
Tanganku nulis manut karepe ati,
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..
reff:
Ya ya ya ya ya..
Ya ya ya ya ya..
Lagu iki lagu nasibe uripku,
Lagu iki lagu tangise batinku..
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili,
Rasane nganti garing lambeku iki..
Bisaku yo mung menyanyi,
Kanggo wong sing tak tresnani..
Adol sworo ora isin tak lakoni,
Nganti suk kapan aku ra ngerti..


sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xgzcWGeuSEI
Semoga artikel LAGU CAMPURSARI PENYANYI-DIDI KEMPOT bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter