-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LAGU CAMPURSARI "KANGEN KOWE" Vokal JO KLITIK

Ciptaan : ??
Vokal : Jo Klitik
Produksi : Perdana Record


Aku neng kene tansah ngelengake kowe,
Koyo ngene ora biso tak lalekne..
Kayu garing kuwi paribasane,
Aku neng kene tansah ngenteni kowe..
Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku nggoleki..
Dhik..kowe ono ngendi,
Dhik..aku ngenteni..
reff:
Kembang kembang tebu kuwi paribasane,
Neng atiku kelingan nganti seprene..
Kembang kembang jambu awakku yo nganti kuru,
Opo kowe wis lali karo aku..
Sabendino atiku keloro-loro,
Ora biso nggoleki tambaning dhodho..
Kowe lungo kok ora teko teko,
Kowe tego tak suwun enggal balio..
reff:
kembali keatas..aku neng kene..


 sumber video http://www.youtube.com/watch?v=VD21kPgFvaM

Hahaha. lagu diatas sangat-sangat cocok untuk mewakili perasaan seseorang yang kangen dengan seseorang yang disayangiii namun jauh dimata...
Weleh weleh....
Baris pertama lagu ini... hmm 'AKU NENG KENE TANSAH NGELENGAKE KOWE'
:)
Yaaa....... begitulah ya... sampai keloro loro jarene...

Semoga artikel LAGU CAMPURSARI "KANGEN KOWE" Vokal JO KLITIK bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter