-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

DOWNLOAD LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO TRESNO WARANGGONO Vokal NUR BAYAN & IMAS SETYO RINI

 sumber video http://www.youtube.com/watch?v=7U2RhIgiGYc
Ini nih salah satu lagu campursari keren ciptaan musisi favorit bapak saya,,,
Bapak saya memang ngefens dengan NUR BAYAN musisi asal Kediri ini...



Ciptaan : Nur Bayan
Vokal : Nur Bayan f. Imas Setyo Rini
Produksi : Aglies Record
LK:
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..
Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..
Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..
Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..
Pr:
Wis lilakno aku kangmas, wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..
reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..
Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..
Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..
Pr:
Wis lilakno aku kangmas, wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..
Semoga artikel DOWNLOAD LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO TRESNO WARANGGONO Vokal NUR BAYAN & IMAS SETYO RINI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter