-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO NGANTI KAPAN Vocal WINANTI

Ciptaan : Sigit Efendi
Vokal : Winanti
Produksi : ??


Nganti kapan, rampunge panandang
Tangisku ra mbok roso..
Luh tumetes tanpo guno,
Ngrasak’ake nggonmu cidro, marang janji..
Dino dino mung tansah ngapusi,
Lawang ngarep ra tak kunci..
Nanging kowe metu mburi,
Mburu seneng ngujo ati, kowe lali..
reff:
Wis uwis anggonmu natoni,
Wis cukup nggonmu nglarani ati..
Ora guno anggonku mbelani,
Wong nyatane katresnanmu, ora mung siji..
Ngelingono jaman mbiyen mbiyene,
Kowe teko katon opo..
Nanging aku tetep nompo,
Tego temen yen saiki, gawe loro..
reff:
Wis uwis anggonmu natoni,
Wis cukup nggonmu nglarani ati..
Ora guno anggonku mbelani,
Wong nyatane katresnanmu, ora mung siji..
Ngelingono jaman mbiyen mbiyene,
Kowe teko katon opo..
Nanging aku tetep nompo,
Tego temen yen saiki, gawe loro..
Semoga artikel LAGU CAMPURSARI-DANGDUT KOPLO NGANTI KAPAN Vocal WINANTI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter