-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Yulie Nuk'e - TKW

Yulie Nuk'e TKW


Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek sarono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Nggesingno njero pikiranmu
Ayemno njero ning batinmu
Aku ning kene tansah setyo
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku

Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek srono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Semoga artikel Yulie Nuk'e - TKW bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter