-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Wahyuni - Pamitan

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mugi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung disio sio

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mungi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbejang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
yen to nganti mung disio sio
Semoga artikel Wahyuni - Pamitan bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter