-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

John Pasta - Tembang Kangen

Wis ono pirang taun, suwene ora ketemu
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki,  sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Reff:
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo di gawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang to melu  ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen
Semoga artikel John Pasta - Tembang Kangen bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter