-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Didi Kempot - Jambu Alas

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacot tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Kelingan manis esemi
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
karep atiku kelakon dadi bojone
Semoga artikel Didi Kempot - Jambu Alas bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter