-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Anget Anget Susu

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Anget Anget Susu


Dik adik, ndang cepet dik
Ora kanti anggine aku ngenteni
Soyo wengi howone soyo adhem
Sing tak jaluk anget-angetan wae

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe, diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Wedi wedi wedi wedi wedi

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyandang sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi

Anget anget susu gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi
Semoga artikel Anget Anget Susu bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter