-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Aji Saka - Yen Ing Tawang

Yen ing tawang ono lintang
Cah ayu ngenteni
Marang mego ing angkoso
Sun tako..on war..r. to niregi..

Janji-janji ku eling
Sumedot raseng tyas ingsun
Nimas ingsun prasopo
Sineksenan bumi langit

Tangiseng tyas ngenteni padang rembulan

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni teakmu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati
Semoga artikel Aji Saka - Yen Ing Tawang bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter