-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: MAMET PRONO



Langgam Mamet Prono
Ciptaan : Joko S.
Vokal : Ndandunk
Produksi : Aini Record


Tansah hanglam-lami,
Endahing sekar kang nedeng mekar
Hamamet prono,
Ngembar arum ngebeki bawono
Sarwo edipeni,
Gawe kuwur sak jroning wardoyo
Kadyo rinujit,
Rasaku tansah poyang-payingan
Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati
Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan
reff :
Ing siang tan aping ratri,
Jroning kalbu mung pingin kepanggyo
Hanyandhing sekar,
Duh nimas siro kang merak ati
Nimas sekar mlathi,
Ora kroso opo cidro ing janji
Lamun kelingan,
Ati bingung nganglang kenganglangan
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=CyWzsc0PR6o
Semoga artikel LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: MAMET PRONO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

There is no other posts in this category.

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter