-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Langgam Jawa : Ojo Cidro


Lgm. Ojo Cidro
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio


Mbok sing prasojo
Ojo cidro mundhak atiku gelo
Yen sliramu tansah cidro
Iku ora prayoga
Mbok yo sing jujur
Yen kepingin tetep dadi sedulur
Yen sliramu ora jujur
Aku trimo trimo mundur
Wiwit mbiyen mulo
Aku rak wis kondo marang kang sliro
Aku ora butuh opo-opo
Butuhku sabar narimo, janjine ojo cidro
Nanging yektine ngendikamu
Ora keno tak gugu
Wis pestine yen sliramu
Pisah karo karo aku
reff :
kembali ke atas..mbok sing prasojo…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=RlRaOuhlQlw


Semoga artikel Langgam Jawa : Ojo Cidro bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter