-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN TEMBANG, LANGGAM JAWA, CAMPURSARI : TAHAN GODHA


Lgm. TAHAN GODHA
Ciptaan : Eddy Laras
Vokal : Eddy Laras & Ami DS.
Produksi : IMC Duta Record


Pr :                                 
Aduh…lae,
Aduh lae, mung tansah ngangeni wae
Sawetoro ning paran piye kabare
Ojo-ojo aku wis ra dipikirke

Aduh…lae,
Uwis suwe nggonku ngenteni baline
Saben-saben sing keprungu mung suarane
Biso ugo, wis duwe wanito seje

Lk :
Numpak kreto mudun ning gambir
Sopo kondo, yen aku ra tau mikir
Numpak kreto, bali ngayogja
Haning kutho, niatku ngono makaryo
Ojo kuatir dik, yen aku bakal neko-neko
Percoyo o, aku tetep tahan godha
Pr :
Aduh…lae,
Yen pancen bener kandane
Rino wengi, aku mung tansah memuji
Mugo biso, lestari saklami-lami

reff :
kembali ke atas..aduh lae, aduh ale mung tansah…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fi2v-RYtvpE
Semoga artikel KUMPULAN TEMBANG, LANGGAM JAWA, CAMPURSARI : TAHAN GODHA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter