-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM,CAMPURSARI: LARE GUNUNG


Lare Gunung
Ciptaan : Manthous
Vokal : Nurhana
Produksi : Dasa Studio


KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..
LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..
NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..
ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE NGGUNUNG..
reff :
KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI, NANGING LURUNG..
LENDANG KLAMBI, JARIK’E KAWUNG
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL, ALIAS SRAWUNG..
NADYAN KULO, LARE NGGUNUNG
AMPUN SUPE, AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG, NOPO MENTHUNG; KULO WONG BINGUNG,
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG..
ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE, PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN, KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB, KULO LARE-LARE NGGUNUNG..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=75eNbAauw1I

Semoga artikel KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM,CAMPURSARI: LARE GUNUNG bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter