-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM CAMPURSARI: POTRETMU


Lgm. Potretmu
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Manthous
Produksi : Dasa studio

Iki potretmu, kang dak tompo bareng lan layangmu
Bungahing ati, ora koyo ing naliko iku
Margo potretmu, biso gawe ayeme atiku
Tansah sumanding ora pisah soko ing tanganku
Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur
Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu
reff :
Yen dak sawang, dasar ayu pancen isih timur
Kiro kiro antarane yuswo pitulikur
Banget kagetku, bareng aku ketemu sliramu
Anggonmu potret, lawase wus ono telung windu
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FcKDtE_SocE

Semoga artikel KUMPULAN TEMBANG JAWA, LANGGAM CAMPURSARI: POTRETMU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter