-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG-TEMBANG JAWA, CAMPURSARI : BOCAH GUNUNG


Bocah Gunung
Vokal : Minul
Produksi : Dasa Studio


Nadyan aku bocah gunung,
doh banget dunungku
Ora susah kathik nganggo bingung,
yen to pancen tresno aku..
Pancen isih dadi lakon,
Ninggalke sliramu
Ra-orane yen bakal kelakon,
Pepisahan karo aku..
Mugo mugo ojo nganti,
Gawe gawe gawe gelo
Ngo dinongo tinebihno,
Mring rubedo…
yo mas yo mas yo mas
Opo kowe ra kelingan,
Dolan neng omahku
Ono latar podho lelungguhan,
Gegojegan karo aku..
REFF :
kembali ke atas..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=mJEeJZah6nc


Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG-TEMBANG JAWA, CAMPURSARI : BOCAH GUNUNG bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter