-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM TEMBANG JAWA CAMPURSARI-RAJA GODA


Raja Goda
Ciptaan : Teguh
Vokal : Ririt Rengganis
Produksi : Dasa Studio


Sopo sing mandeng, mengko bakale melu
Sing dijawil mengko, bakale kinthil
Jaran goyang ngedan koyo, jaran kepang
Semar mesem, ngengleng koyo semar mendem
Rojo goda, iku kang dadi arane
Ndunyo prasasat ora ono, tandhinge
Ngumbar roso nggasak kene, nggasak kono
Pethuk kenyo, ganti crito ganti slogo
Rojo goda, lagi ketaman asmoro
Karo kenyo, sing ra tedhas jopo montro
Rojo goda, kesandhung dewi asmoro
Dewi tresno, senenge mung bondho dunyo
Rojo goda, saiki ilang irunge
Dewi tresno lungo karo, sajak ngece,
Ono krete malangkerek, nantang bajul
Wekasane, dheleg-dheleg ngekep dengkul
reff :
kembali ke atas..sopo sing mandeng,…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5XWOPy11EnE


Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM TEMBANG JAWA CAMPURSARI-RAJA GODA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter