-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI -PANGGODANING KATRESNAN


Ciptaan : ??
Vokal : YUni Puspita
Produksi : ??


Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso
Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo
Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung
Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku


reff :
Biyen aku ra wis kondho,
Jroning bebrayan, kebak ing panggudho
Bebasan wanci panglo?,
Tanpo obor, peteng ndedhet tan rinoso
Opo pancene wis bedo,
Dek biyen opo, saikining opo
Sliramu salin sloko?,
Dek biyen tresno, saiki ndaksiyo
Wong bagus mbok ojo bingung,
Tumawur satemah kajantrung
Koyo wong kelangan petung,
Deleg-deleg, wekalase wurung
Tak suwun marang sliramu,
Mbok ojo lali, janji prasetyamu
Tresnaku kang satuhu,
Tetep tulus ngregani jiwaku
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=kY3A1osZ2fM
Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI -PANGGODANING KATRESNAN bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter