-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Langgam Jawa, Tembang Campursari: Wiwit Nyidam


Lgm. WIWIT NYIDAM
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Soimah & Tedjo
Produksi : AS Record


Lk :
Eneng opo dik, kok sajake lesu
Ora mesem prengat-prengut, opo maneh ngguyu
Loro opo dik, mbok yo bloko wae
Sopo ngerti, aku duwe tambane
Pr :
Coba mriki mas, kulo kepingin kondho
Awak lungkrah, kroso lemes wis meh telung ndino
Pingin mangan mas, rasane ra doyan
Saben esuk, kok wis pingin rujakan

Duet : Monggo-monggo, neng puskesmas bebarengan
Pr : Kulo niki mas, ben di prikso bu bidan
Lk : Seneng tenan dik, atiku bungah tenan
Ojo-ojo, sliramu wis wiwit nyidam
Pr : Yen estu kangmas nopo kersane
Putro mbarep niki sak mangke

Lk : Lanang wadon yo dik yo, iku podo wae
Ning ojo lali,cukup loro tembe mburine
reff :
kembali ke atas..eneng opo dik,…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=YkZ8BbJ27WM
Semoga artikel Kumpulan Langgam Jawa, Tembang Campursari: Wiwit Nyidam bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter