-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: KATRESNANKU


lgm. KATRESNANKU
Ciptaan : S.Harsono
Vokal : Tedjo & Endah
Produksi : Dasa Studio


pr:
Opo pancen wis lali saiki
Opo pancen ora ngerti
Sliramu sing tak tresnani
Rino wengi dadi ati

Opo pancen wis tego atimu
Opo pancen ra rumongso
Sliramu nate ngendiko
Tansah setyo ora bakal cidro

lk :
Aku ra bakal lali nganti tekan saiki
Ora bakal lali
Aku ugo mangerti tresnomu kang sejati
Ora mung aneng lathi
Aku ra bakal tego
Aku ra bakal cidro
Ora bakal cidro
Aduh aduh kusumo
Manik ing roso tresno
Tejane jiwo rogo
pr :
Janjimu tak enteni duh kangmas
Nganti tumekaning janji
Sineksen langit lan bumi
Yo mung kangmas memenir ing ati

reff :
kembali ke atas…opo pancen…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=uZJjywXmDEk
Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG CAMPURSARI: KATRESNANKU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter