-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG-TEMBANG JAWA: KEMBANG KECUBUNG


Lgm. Kembang Kecubung
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous
produksi : Dasa Studio


Awite pisan ketemu…
Jroning ati, dona ora kuwowo
Ing sunareng netramu,
Gawe bingung rasaning atiku
Opo kang dadi sebabe…
Rino wengi, gandrung kapirangu
Amargo solah bawane,
Biso gawe brantangen atiku…
Wiwit iku, atiku soyo ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…
Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…
reff :
Wiwit iku, atiku soyo, ora karuan
Roso kapang, jroning ati…
Tansah kepingin pinanggih
Ibo bungahing atiku…
Yen sliramu, nedyo animbangi
Mbang cubung di ronce ronce
Kene bingung,
Kunu ra piye piye…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=aGCmJOzrpSA
Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG-TEMBANG JAWA: KEMBANG KECUBUNG bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter