-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI LIRIK : TETESING WASPO

Lgm. Tetesing Waspo
Ciptaan : S.Dharmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa studio


Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso
Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso
reff :
kembali ke atas..rino wengi…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=fLuPAgAh1kQ

Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG JAWA, CAMPURSARI LIRIK : TETESING WASPO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter