-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG JAWA: LOROBRONTO

Lorobronto
Ciptaan : S.Darmanto
Vokal : Sunyahni
Produksi : Dasa Studio


Yen kelingan mring sliramu, aduh..
Kadyo rinujid atiku,
Yen siang tansah katon ngalelo,
Dalu datan biso nendro..
Opo sliramu wis lali tenan,
Dek semono nate janji,
Nedyo arep urip bebarengan,
Bungah susah dilakoni..
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..
Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..
reff :
Nanging aku ora ngiro,
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur.. kromo..
Ora nganggo, ora nganggo kondho, kondho..
Wis pestine lelakonku, aduh..
Aku mung kudu narimo,
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandang lorobronto..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=FZph2cK5CUs


Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA, TEMBANG JAWA: LOROBRONTO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter