-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA : NGUJIWAT


Langgam Ngujiwat
Ciptaan : Ki NartoSabdo
Vokal : Ida Lala
Produksi : Aini Record


Nglam-lami ngujiwate,
Yen anggeget lathi anjijit alise
Sak solah bawane,
Lencir kuning nyengsemake
Sinawang yen ngujiwat,
Pamikir kang kuwat koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat,
Prasasat anggayuh jimat
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening
Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku
reff :
Yen tengah wengi,
Pangrasaku koyo wis sumandhing
Aduh wong kuning…,
Lirining netro kang wening
Amung tansah tak lalekke,
Nanging trus eling
Wekasan pepuntonku,
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu,
Amung ndhiko mustikaku

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jvlApjP-YoA
Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA : NGUJIWAT bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter