-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA: LEGO

Lgm. Lego
Ciptaan : Manthous
Vokal : Manthous


Lego rasaning ati
Kaleksanan kang dadi sedyaku
Wus suwe nggonku ngenteni
Mung sliramu kang tak impi-impi
Rino kelawan wengi
Tak sesuwun dungo lan pamuji
Wus dadi prasetying ati
Mugi-mugi Gusti paring idi
Tak geget pinggiring lathi
Opo tenan opo iki ngimpi
Eling-eling semono yen saben ketemu
Prengat prengut ra dadi kersane
Bebasan umpamane
Wong lumampah tur kasatan toyo
Tetesing katresnan jati
Adhuh Gusti bejane wak mami
reff :
kembali ke atas…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=TrJuh_L7FgU

Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA: LEGO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter