-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA-KALI OYA


Kali Oya
Ciptaan : Tedjo
Vokal : Tedjo
Produksi : AS Record


Naliko ing wayah sore,
Gawang-gawang, mung katon eseme
Amung tansah ngawe-awe,
Angleledo.., mung ngatoni wae..
Sliramu wus ora ono,
Duh wong ayu, tego ninggal lungo
Mbok eling mbiyen prasetyo,
Sineksenan, ilineng kali oya..
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..
Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..
reff :
Saben-saben, aku nunggu
Mung ngarep tekamu,
Kumricik ing banyu kali,
Anambahi.., kekesing ati..
Ning pinggiring kali oya,
Duh wong ayu, awakku dedungo
Mugo-mugo enggal bali,
Tak enteni.., ning pinggiring kali..
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=W76mkJBh9Qk

Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA-KALI OYA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter