-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA, CAMPURSARI :GETUN NGANTI PIKUN


Lgm. GETUN NGANTI PIKUN
Ciptaan : Tlonteng Santoso
Vokal : Nonik Aprilia
Produksi : Dasa Studio


NALIKO PISAN KETEMU
eSEMU DADI GREGETING ATIKU
AKU RA NGLEGEWO
SIRO TEKO KONDHO TRESNO
LARANE ATIKU IKI
ORA NYONO LUNGO CIDRO JANJI
LELAKON KAWURI
MUNG TANSAH NGRERIDU ATI
ANTUK JAMPI LUWIH MANIS
NADYAN NAMUNG LAMIS
RASAKU ANTUK TOMBO
ORA NGIRO USODO DADI MEMOLO
DUH GUSTI NIKI KEPRIPUN
DITUTURI KULO MBOTEN PURUN
RINTEN DALU NUWUN
DADI GETUN NGANTI PIKUN
REFF :
kembali ke atas..naliko pisan…
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=xLNT9STkrfI
Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA, CAMPURSARI :GETUN NGANTI PIKUN bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter