-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Setu Johnero - Tresno Kowe Nem

Nem... aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe
Aku isoh nompo opo anane
Tresno ning ati ora mung ono lambe

Nem.. pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku

Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji
Semoga artikel Setu Johnero - Tresno Kowe Nem bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter