-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Bije Patik - Terminal Purwokerto

Kelingan wektu jaman semono
Nang terminal lawas purwokerto
Kowe nangis njaluk pisahan
Atiku ra karuan

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu aku nyesel pisah
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti
Semoga artikel Bije Patik - Terminal Purwokerto bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter