-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Andy R - Galawi

Galawi galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman,pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..

Reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pengunungan,
Kenteng ora ngresulahan..

Lingak linguk sadawane galawi,
Kiwe tengen toko ning pinggir gili,
Pompa cor wesi ngantikan konfeksi,
Warung sate tahu aci..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., warureja ngantikan margasari..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan,pengusaha seniman, pelajar santri pondokan..
Galawi galawi..

Reff:
Jerone banyu ning waduk cacaban,
Teteg anteng sabar dadi cekelan,
Gemrenjenge kali sing pengunungan,
Kenteng ora ngresulaha..

Purwahamba pancen indah pantaine,
Adus banyu panas guci enggone,
Kabupaten tegal langka tunggale,
Tentrem ayem rakyate..

(Galawi galawi..), pancene mbetahi
(Galawi galawi..), pancene ngangeni

Galawi..galawi.., kabupaten tegal, ibukotane slawi
Galawi..galawi.., bumijawa ngantikan dukuhturi..

Galawi..galawi.., darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh tani nelayan, pengusaha seniman,
Pegawai sipil angkatan..
Galawi galawi..
Semoga artikel Andy R - Galawi bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter