-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Andy R - Aja Meriyang

Aku munggah gunung,maculi sawah
Winihe ditandur, diurugi lemah
Yuh dibanyoni,yuh diopeni
Kudu sing telaten, supaya panen..

Esuk- esuk mangkat, ninggalna umah
Modale tenaga,ngenteni wong prentah
Dinein upah, nggo bubure bocah
Nembe olih jatah, malem jemuah..

Menawi tiyang mboten gadhah sampun meriyang
Ben saged obah, beras saiki wis larang
Rumangsa dadi wong susah, aja aleman
Gelema obah, apa-apa wis larang..

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan yo man..

Reff:
Esuk-esuk mangkat, ninggalna umah
Modale tenaga, ngenteni wong prentah
Dinein upah,nggo bubure bocah
Nembe olih jatah, malem jemuah..

Menawi tiyang mboten gadhah sampun meriyang,
Ben saged obah, apa-apa wis larang..
(Pengin mangan),ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan

(Pengin mangan),ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan),asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, rukun luruh
Sandang pangan
Yo man..

Reff:
Menawai tiyang mboten gadhah sampun
Meriyang
Ben saged obah, beras saiki wis larang
Rumangsa dadi wong susah, aja aleman
Gelema obah, apa-apa wis larang..

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, rukun luruh
Sandang pangan

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan
Yo man..



Semoga artikel Andy R - Aja Meriyang bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter