-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Agus Riyanto - Kali Gung

Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut, ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasaneora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..
Ho..bbaa..
Reff:
Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut,ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasane ora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikillan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumit dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun,apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..
Semoga artikel Agus Riyanto - Kali Gung bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter