-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Lirik Lagu Jawa - Sido Rondo

Lirik Lagu Sido Rondo - Ratna A & Sodiq

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rondo

Nanging piye mas
Kabe iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpamu

Negerti ngono mas
Lamaranmu sing tak tompo
Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku sanggup
nganteni

Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone
Ora nyongko mas
Sampeyan sabar ganteni

Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurone
Andum tresno bebojoan selawase

Semoga artikel Lirik Lagu Jawa - Sido Rondo bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter