-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Lirik Lagu Jawa - Nyidam Sari

Lirik Lagu Jawa
Nyidam Sari - Aji Saka

Duh wong ayu pepujaning ati
Koyo ngene wong nandang asmoro
Opo toh awakku dewe duh dewo jawoto gung
Welaso mring wakmami
Besuk kapankan bakal jejer lan wong ayu
Umpomo niro nahkoda
Tanpo prahu sasat biso den pepetri
Nyidam sari asmoro

Umpama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpama sliramu margi wong manis
Pun kakang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase

Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora biso lali
Lha kae lintange mlaku

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase

Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mari ora biso lali
Lha kae lintange mlaku
Semoga artikel Lirik Lagu Jawa - Nyidam Sari bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter