-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Lirik Lagu Jawa - Loro Bronto


Lirik Lagu Jawa
Loro Bronto - Wahyuni

Yen kelingan mring sliramu aduh
Kadyo renujed atiku
Yen siang tansah katon malelo
Ndalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali kangmas
Dhek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni

Naning aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo
Banjur kromo ora
Nganggo kondo-kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandhang loro bronto


Semoga artikel Lirik Lagu Jawa - Loro Bronto bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter