-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN LANGGAM JAWA. TAYUB, COKEK, CAMPURSARI :SIDO RONDO




SIDO RONDO

Biyen mulo sliramu wes ta aturi
Golek bojo seng tresna welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo


 (putri):
Ora nyono sliramu sabar ngenteni
Weruh ngono lamaranmu seng ta tompo

Reff : (pria):
Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ga oleh prawane, ta enteni rondone


Semoga artikel KUMPULAN LANGGAM JAWA. TAYUB, COKEK, CAMPURSARI :SIDO RONDO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter