-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Teplok

Anyoroti gorengan isuk iki
katon si-mbah tansah temen anggone ngorek
mung sinanding mbale ing panguripane
rampung goreng langsung budal
nanging kok tasih peteng paningalanku

si-mbah tetep wae mlaku...
sanajan margi tasih sepi njejet
ora ana kebulan saka tunggangan sing asring gawe seseke dada

si-mbah....
padha nyang pundi panglipun lara mu?
mung sinanding bale sabenturumu
padha ing ngendi canggah-mu?
mung emban sing kok gemgem kenceng

si-mbah.... templok mu kang setya ing uripmu


http://sajak-sajakjingga.blogspot.com/2011/09/teplok.html
Semoga artikel Teplok bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter