-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

KUMPULAN TEMBANG TAYUB, LANGGAM JAWA: CIRI WANCI




CIRI WANCI

Langgeyane kang nganyar-anyari  ambuka kuthaning ati
Eseme madani kembang mlathi nanting ati wigar bali semi
Lunging tresno angrambati roso anglari dongengan kuno
Inggih yen pado legane emane sami wus winengku pager ayu
Ref:
Ciri wanci biso neniwasi lelewo ginowo mati
Ngundang ati tanpo nimbang roso wirang pati den tekati
Bumi jembar langit tanpo tepi dalan rusak den tekati
Pitutur becik tan biso numusi kang pirso mesem sajroning ati
Semoga artikel KUMPULAN TEMBANG TAYUB, LANGGAM JAWA: CIRI WANCI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter