-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

surya manunggal ing gusti

kabeber slendang surya, dhowo paugerane
kaya sesrawungane tawon karang sing pada makarya
goleki panggon sing ora bisa digrayang manungsa
nanging tetep mawon bisa konangan dengeng manungsa

sami ugi manunggaling surya
gusti murbing dumadi surya kanggo kahanan kang ora sitek
kanggo nguripi dunya lan saisine jagat
wis! aja pada mungkiri yen alam iki kangungane sang-panguwasa
surya kuwi kagungane sing gawe urip saisine jagat

Semoga artikel surya manunggal ing gusti bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter