-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kidung Langit

panyengkuyung
papadanging jagat
panyandraning angin
pawelehing ombak segara
padha ngidung sangkan-paraning dumadhi...

nyatuhu ing ngalaming lelembut
golek konco, kok ana sing rangabetki
njur anak putu arep di ajak ngendi!
lali karo seng kudune di bekteni,
apa ngabekti karo sing ngabekti?
nanging orang ngabekti karo sing kudu dibekteni.

kidung gumregah ing langit
padha gawe ramening jagat
gora gawe tentreme umat
kok rung padha gelem tobat

kidung mangku langit kang padang
biru sumringah di sawang
padang gawe gampang pakaryan
sawanganing kaya akeh kawelasan

oh, kidunging langit
gaweo becik
aja anggowo pangglegering ati
Semoga artikel Kidung Langit bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter