-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

AJI TRESNAMU

Semarang, 17 Desember 2006


Ati seneng ora ketulung

Bisa linggahan ing mriki

Jejeran karo sedherek ayu





Netrane tansah suminar


Nyumirati ati kang petheng


Duh wong manis…



Atiku wis kebacut tresna

Aku ora bisa nangkis

Aji tresna pangasihmu



Mung esemu

Bisa agawe lemesing awakku

Solahmu sing ngremenake

Gawe ati iki trenyuh

Ati iki mili nututi sukmamu

Sliramu sing tansah mlayu,

Aku wong lanang sing ringkih

Katut marang suwara saking ragamu

Bakal tak ubeg jagad ndonya

Bareng sliramu kang saguh ngancani

Ukara tresna wis ora bisa makili

Rasa sing ana ning jero iki

Mung kanggo sliramu

Duh cah ayu

Sing wis nyolong atiku
Semoga artikel AJI TRESNAMU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter