-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Ikhlas Pasa

 Dening Yoni Ahmad
Direwangi weteng ngelih
Direwangi ora mangan sak awan
Direwangi tangi gasik
Direwangi awak lemes sedina
Nanging…
Ora bisa ngempet nepsune
Ora bisa ngempet nesune
Ora bisa ora nggremeni liyan
Ora bisa ikhlas ngelakoni ibadah



Pasa iku dudu alesan ora mergawe
Pasa iku dudu alesan supaya turu wae
Pasa iku dudu ibadah kapeksan
Pasa iku dudu nggo pantes-pantesan
Nanging…


Kudu bisa ngresikake ati
Kudu bisa nyingkirake rerungsuh
Kudu kanthi niyat kang ikhlas
Kudu tetep ngelakoni ibadah liyan



Tiwas…
Direwangi weteng ngelih
Direwangi ora mangan sak awan
Direwangi tangi gasik
Direwangi awak lemes sedina
Nanging…
Ora ana hasile
Ora ana paedahe
Ora ana hikmahe
Ora ana gunane
Semoga artikel Ikhlas Pasa bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter