-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

RAHWANA UCUL

Dening : Yoni Ahmad



Heee….
Rakyatku…, kaumku…
Sujuda! Nyembaha dhateng rajamu, pemimpinmu
Aku sing kuwasa ning kene
Aku sing nyekel urip matimu
Sira mbantah, sira nglawan, sira mbangkang
Bakal tak tundung mati saga jagad
Hayoo…
Nuruta aku, tentremke atiku
Paringana aku pangan, paringana aku dalan
Senengke atiku, senengke nepsuku
Paringana apa kabeh kang dadi dhuwekmu
Ben aku kang ngatur sekabehane,
Ha ha ha….
Aja padha gemuyu !
Mung aku sing entuk ngguyu
Nangisa! Ngrengeka! Sengsaraa!
Ben aku bisa ngguyu
Ha ha ha….

Pancen aku raja kang wicaksana
Kuwasaku ora winates
Sujuda! Nangisa! Nyembaha dhateng rajamu,
Ben aku bisa ngguyu
Ha ha ha….
Semoga artikel RAHWANA UCUL bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter