-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

PANJALUKE IBU

Dening : Yoni Ahmad

Le, anakku sing paling bagus
Aja nangis, aja..!
Dudu salahmu nek kowe saiki ora bisa mangan
Dudu salahmu nek kowe saiki ora bisa nyandang
Dudu salahmu nek kowe saiki ora kaya wong liya,
ibumu iki wis ngupaya,
supayane kowe dadi wong
ibumu iki wis kapontang-panting ngalor ngidul
niba tangi golek kahuripan kanggo kulawarga
nanging balung tuwa iki ya ana watese
jangkahe sikil iki mung cekak ukurane,


salahke wae ibumu iki Le !
salahke wae ibumu sing ora bisa
nguripi awakmu kaya dene wong liya
ora bisa menehi apa sing dadi panjalukmu,
salahke wae ibumu iki,
salahke !
nanging, aku mung njaluk siji saka kowe Le,
dadiya wong
Semoga artikel PANJALUKE IBU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter