-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

JAWA TRESNAKU

Dening : Yoni Ahmad

Jawa...
Wis tak goleki awakmu saben sakparak-parak
Kawit jaman majapahit nganti jaman sarwa pahit
Tak wolak-walik apa sing ana neng kiwa tengen
Ora bisa nemu kahanan awakmu,
saya kowe tak goleki sansaya awakmu ngilang
tenan lan estu aku pengen bisa cerak karo awakmu
nanging kenging menapa awakmu tega ninggal aku,
aku kang tansah nunggu tekamu,
kang kelara-lara niba tangi golek kahananmu


ora...
aku ora pengen kilangan awakmu,
aja...
aku njaluk kowe aja lunga
aku bakal ngelakoni apa wae supaya kowe ora ninggal aku
aku bakal dadi sing kaluwih apuk
supaya bisa ngrumati awakmu
supaya bisa njaga awakmu,
aku pengen kowe bisa balik kaya biyen
nalika jenemu kasebar ana ing jagad,
lan sesandingan kanthi tentrem raharja,
jawa, saestu aku tresna marang awakmu
Semoga artikel JAWA TRESNAKU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter