-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

AS... (U) TAGFIRULLAHALADZIM

Dening : Yoni Ahmad

Sawetara saiki aku wis ora bisa mikir
ora saguh aku ngonangi bab kaya iki
wong-wong wis ning ndonya wis padha kenthir
bok menawa aku uga aneng njerone
coba kok pikir !
apa yaa ana manungsa saiki sing ora edan dhuwit
pancen sing paling kuwasa ning ndonya iki dhuwit
nanging mbok yaa tansah mikir kahanane liyan...
sepet mripat iki ndelengi bab kaya iki
kuping iki gatel keprungu kabar,
tangise wong-wong kere ora kumanan pangan
pangedhe-pangedhe oyok-oyokan artha lan tahta
rasane ati iki pengen misuh
As......

tagfirullah, ora kuat tutuk iki ngomongke
nganti maling wae akeh banget jinis lan wujude
nek dikaji nganggo metodologi penelitian
semana uga tingkatane wong-wong kere
ora luwih sithik tinimbang wong-wong gedhe,
saiki mbalik mara jama perang
nek biyen perange kanggo krajan lan nagari,
saiki perange kanggo weteng
weteng sing akeh cacinge dawa-dawa
As...
Su,
edan tenan,
pancen kahanan nggawe manungsa padha edan
saya maju jamane ora sansaya enak uripe
malah sansaya dadi sarwa angel,
aku wus ora bisa mikir
ati iki kasringan krungu kabar-kabar panas
weteng iki wus kedarung luwe
uteg iki wiskeblanjur butheg
ati panas rasane pengen misuh,
As.....
tagfirullahaladzim,
duh Gusti paringana aku sabar

Semoga artikel AS... (U) TAGFIRULLAHALADZIM bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter