-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LANGGAM JAWA : JENANG GULO



JENANG GULO

Jenang gulo,
kowe ojo lali marang aku iki yo kangmas
Nalikane nandang susah
sopo sing ngancani,
Dhek semono aku tetep setyo
serta tetep tresno yo kangmas.
Durung nate gawe gelo lan gawe kuciwo
Ning saiki bareng mukti
kowe kok njur malah lali marang  aku
Sithik-sithik mesti nesu terus ngajak padu
Jo ngono… jo ngono…
Opo kowe pancen ra kelingan
jamane dek biyen yo kangmas
Kowe janji bungah susah padha dilakoni






Semoga artikel LANGGAM JAWA : JENANG GULO bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter