-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Rahwana Kanggo Shinta

Semarang, 21 Juni 2009
Dening : Iam
Dewi Shinta..
Aku ora ngerti
Mung kuwi kang ana ing manahku
Nalika kumlebat wangi sliramu
Sumlesep ngebeki sirahku

Aku tresna sliramu
Ananging iki mung bisa kocap rikala arep turu
Amarga Rama wis nggandeng atimu

Aku arep dadi Rahwana
Tak culik saka Rama
Kabeh daya upaya



Tak wujudake kanggo tresnaku
Semoga artikel Rahwana Kanggo Shinta bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter